T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ALTINORDU - Başöğretmen Ortaokulu

Okulumuz Öğrencisi Bahar TURAN Milli Takımda

Okulumuz Futbolcusu Bahar Turan a Milli Davet 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ülker işbirliği ile hayata geçirdiği "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesi kapsamında düzenlenen U15 Hazırlık Kampı için futbolcu adaylarını belirledi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ülker işbirliği ile hayata geçirdiği "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesi kapsamında düzenlenen U15 Hazırlık Kampı için futbolcu adaylarını belirledi.

 Okulumuz Futbol Takım Kaptanı 2010 doğumlu futbolcusu Bahar Turan da seçilenler arasında yer aldı.

 

25-30 Ocak tarihleri arasında TFF Riva Tesisleri'nde düzenlenecek kampa katılacak olan genç yetenekler, Türk kadın futbolunun geleceğini şekillendirecek bir deneyim yaşayacaklar.

 

Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, projenin sürdürülebilir başarı ve kadın futbolunun gelişimine katkı sağlama amacını taşıdığını belirterek, "Bugün 809 başvuru arasından çok zorlanarak 33 yıldız adayını belirledik.

Projemiz geliştikçe kız çocuklarımız ve aileleriyle birlikte hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

U15 Hazırlık Kampı'na seçilenler arasında yer alan Bahar Turan, okulumuzu  temsil ederek bu önemli fırsatı değerlendirecek. 

Öğretmenimiz Murat Konanç ; onu ilk gördüğümde çok yetenekli ve karakterli bir sporcu olduğunu anlamıştım 2 yıl önce Türkiye 3. Sü olan takımımda da tüm maçlarda oynadı.

Yine geçen sene Türkiye finallerinde tüm maçlarda oynayarak gelişimine devam ettik daha önce de okulumuzdan 3 sporcuyu milli takım kamplarına yollamıştık Bahar ile 4. Sporcumuz oldu.

Amacımız onurla taşıyacağı milli takım formasını giymesi onun için çalışıyoruz. Okulumuza bu gururu yaşatan sporcumu ve ailesini  tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum dedi.

 

Okul Müdürü Altan YENER: Öğrencimizi, ailesini ve onu yetiştiren Murat KONANÇ öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 15:08 - Görüntülenme: 73
  Beğen | 1  kişi beğendi