ORDU / ALTINORDU - Başöğretmen Ortaokulu

Misyonumuz

Biz sevgi, saygı ve güven ortamında "BAŞARMA AZMİ" ve "GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRME "sorumluluğu ile sorgulayan öğrenen öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken,çağdaş, cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli,araştırıcı bir gençlik yetiştirmek için varız. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için  ; Başöğretmen İlkokulu/Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

Yayın: 27.03.2013 - Güncelleme: 12.02.2023 23:44 - Görüntülenme: 908