ORDU / ALTINORDU - Başöğretmen Ortaokulu

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı Okulumuzda Coşku İle Kutlandı.

Ağu

Okulumuza müdür olarak atanan Sn. Altan YENER'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Ağu

Okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Mesut ÖZTÜRK'e görevinde başarılar dileriz.

Projemize katkı sunan öğrenci,veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Türkiye’de bulunan tüm özel eğitim meslek liselerinin dahil olduğu ‘Sessizliğin Ortak Dili’ adlı etwinning projesine ortak olmuştur. Proje kapsamında Türk İşaret Dili’inin geliştirilmesi hedeflenmiştir.

Nis

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı "Our Courage is our Language" adlı eTwinning projemizde katılımcı olan öğrencilerimize proje tamamlama sertifikakalarını verdik.Emeği geçen başta öğretmen, öğrenci ve katkı sunan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma YALÇINKAYA'nın katıldığı "People Who Shine A Light On Future Generations" E-Twinning Projesi'nde

"Our Courage is Our Language" proje ekibi Güvenli İnternet Günü'nü kutladı.

Ara

Kurucusu ve Koordinatörü olduğumuz "OUR COURAGE IS OUR LANGUAGE" adlı eTwinning projemiz onaylandı.

Haz

"Benim İşimde Matematik Nerede?" E-Twinning Etkinliği

May

Ordu Başöğretmen Ortaokulu öğrencilerinin içinde bulunduğu  '' We Are Being Media Literates'' (Medya Okur Yazarı Oluyoruz) isimli

eTwinning  projesinde öğrencilerimiz medyanın doğru kullanımını öğreniyor

May

"WE ARE BEING MEDIA LITERATES" projesi öğrenci ve öğretmenleri "9 Mayıs eTwinning Günü"nü kutladı

May

"Don't Worry! Here we Have" 9 Mayıs etwinning gününü  kutladı.

Matematiği Yasıyorum E twınnıng projesı Soruma Dokun Etkınlıginde ,

Nis

rabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Şule Yüksel Özmen proje ekibine bilgilendirme semineri düzenledi.