ORDU / ALTINORDU - Başöğretmen Ortaokulu

Okulumuz tiyatro ekibi Türkçe Öğretmeni Hacer Küçük Öney önderliğinde

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi okulumzda da bir dizi etkinliklerle coşkuyla kutlanmıştır.

Mrt

21-26 Mart orman haftası etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Mrt

18 MArt Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni tüm yurtta olduğu gibi okulmuzda da gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni Gerçekleştirildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen oryantiring yarışmalarında okulumuz Yıldız Erkek Takımı il birincisi,

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER JUDO İL BİRİNCİLİĞİ

Ock

Okulumuz başarılı eTwinning projelerinden dolayı eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulama Kılavuzu doğrultusunda öğrencilerimiz haftayı çeşitli etkinliklerle geçirdi. Kitap okuma Saati, Kelime Oyunu, Bilgi Yarışması, Yetenek Paylaşım Saati, Tecrübe Paylaşım Saati, Spor, Görsel Sanatlar ve Müzik Etkinlikleri, Komedi Saati, Serbest oyun saati ve Gezi gibi çok çeşitli etkinliklerle haftayı geçirdiler.

Okulumuz Futbolcusu Bahar Turan a Milli Davet

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ülker işbirliği ile hayata geçirdiği "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesi kapsamında düzenlenen U15 Hazırlık Kampı için futbolcu adaylarını belirledi.

Ock

Pazar günü yapılan Türkiye Oryantiring Federasyonu U14 il yarışında öğrencilerimiz başarılı sonuçlar elde ettiler.

Ara

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu,Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur BERKYÜREK ve Şube Mudurlerimizle beraber

Kas

4 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Hürrem Tanrıverdi ve

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma töreni okulumuzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kas

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Şükran AYDEMİR'in öğrenciler ve öğretmen arkadaşları ile beraber